SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Kuruluşunu Kutladı

A- A+ PAYLAŞ

Türk Polis Teşkilatı'nın 160. kuruluş yıl dönümü, Malatya'da törenlerle kutlandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Törende Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasının ardından İl Emniyet Müdürü Orhan savaş, Anıt Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra günün anlamını içeren bir konuşma yaptı.

Malatya Emniyet Müdürü Orhan Savaş, "Bugün teşkilatımız, eğitim seviyesi, nitelikli insan kaynakları ve ulaştığı teknolojik imkanlarıyla örnek gösterilebilecek bir kamu kuruluşu haline gelmiştir. Bu başarı dünyada meydana gelen sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmelere paralel olarak, her alanda sürekli yenilenerek yakalanmıştır. Hukuk düzeni ve yasalar çerçevesinde insan hakları, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda Anayasal hak ve hürriyetlerin, bu güne kadar koruyucusu ve takipçisi olduk. Bundan sonra da bu görevlerimizi aynı azim ve kararlılıkla yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Törenden sonra polisler, Atatürk Caddesi güzergahından Öğretmenevi'ne kadar yürüdü. Polislerin yürüyüşü esnasında vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

Öte yandan, polis korteji Ülkü Ocakları binasının önünden geçerken, bir grup tarafından "Polise uzanan eller kırılsın. Her şey vatan için" şeklinde slogan atıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız