SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Memuru Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:45:28
Polis Memuru Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ
Van'ın Gürpınar ilçesinde görevli polis memuru beyin tümöründen vefat etti. 
 
Elazığ Baskil ilçesi nüfusuna kayıtlı ancak ailesi Malatya’da oturan polis memuru Servet Kapkın, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etmesi nedeniyle cenazesi Malatya’ya getirildi. Polis Memuru Servet Kapkın (32) Malatya Şehir Mezarlığı’nda defnedildi. Evli ve 1 yaşında erkek çocuğu olduğu öğrenilen Kapkın'ın cenaze namazına, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten, Malatya Emniyet Müdür Yardımcısı Üzeyir Taşdelen, emniyet şube müdürleri, polisler, ailesi ve vatandaşlar katıldı.
 
Polis Memuru Kapkın'ın 6 yıldır polis olduğu ve son görev yeri olan Van Gürpınar ilçesinde bulunan Gürpınar polis karakolunda görevini sürdürürken rahatsızlığı sonucu İstanbul'da tedavi altında iken vefat ettiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız