SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Memuru Trafik Kazasında Öldü

0
Güncellendi - 2017-07-11 20:19:35
Polis Memuru Trafik Kazasında Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Darende yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Malatyalı polis memuru hayatını kaybetti.

Umut Manz (27) idaresindeki 34 S 2984 plakalı otomobil, Darende ilçesinin Yazıköy Mahallesi girişinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Çevredeki çobanların gördüğü kaza sonrası bölgeye ambulans sevk edilirken, metrelerce takla atarak hurdaya dönen otomobildeki sürücü olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı.

Babasını uzun zaman önce kaybeden Umut Manz'ın annesi ve 3 kardeşine baktığı öğrenildi.

Malatyalı olan Manz’ın yapılacak otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmesi bekleniyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manz'ın, Bingöl Çevik Kuvvet'te görevli polis memuru olduğu öğrenildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Fevzi ozcan (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Rüstem (6 yıl önce)
    Yollarımız okadar iyi değil her yer viraj aşırı hız felaket getirdi allah rahmet etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Bu kardeşimiz için söylemiyorum belki de trafik polisi olan kardeşimiz kurallara uymustur Yollarımiz çok iyi sürücülerimiz trafik kurallarına uymuyorlar çok sürat yapıyorlar Allah yakınlarına sabır versin Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla