SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Memuruna 18 Yıl Hapis..

A- A+ PAYLAŞ
 
Hemşire olan eski eşini öldürdükten sonra dağlık bir alana gömen polis memuruna 18 yıl hapis cezası verildi. 
 
26 Kasım 2008 günü kaybolduktan sonra kendisinden haber alınamayan ve 55 gün sonra cesedi dağlık bölgede gömülü bulunan,  Malatya Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'nde görevli 1 çocuk annesi hemşire Özgür Karaağaç'ı öldürmekle suçlanan eski eşi polis memuru Ömer K.'nın yargılanması bitti. 
 
Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ne yapılan karar duruşmasına tutuklu sanık Ömer K. ile taraf avukatları katıldı. Ömer K. mahkemede yaptığı konuşmada "Ben öldürmedim. Kaza ile oldu." derken, mahkeme heyeti katil zanlısı polis memuruna önce müebbet hapis verdi. Mahkeme, tahrik indirimine giderek hapis cezasını 18 yıla indirdi. 
 
 
OLAY NASIL OLMUŞTU
 
Malatya Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Bölümü'nde hemşire olarak görev yapan Özgür Karaağaç, 26 Kasım 2008 tarihinde mesaisinin bitmesiyle birlikte saat 08.00'da hastaneden ayrılmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı.  Özgür hemşireye ait otomobil ise, olaydan 11 gün sonra Sivas Caddesi'ndeki bir otoparkta bulunmuştu. Otomobil üzerinde parmak izi alan polis ekipleri, bir oto yıkamacıda çalışan eski bir sabıkalıya ulaşınca, oto yıkamacıda çalışan kişi, otomobili getiren şahısın "Kurban kestik" diyerek aracı yıkattığını söylemişti. 
 
Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, hemşirenin İstanbul'da görev yapan ve 3 yıl  önce boşandığı eski eşi Polis Memuru Ömer K.'yi gözaltına almışlardı. Katil zanlısı suçunu itiraf ederek, yer göstermesi sonucunda Özgür hemşirenin cesedi Konak Kasabası ile Gündüzbey Kasabası arasındaki Beydağı'nın  Daztepe mevkiinde gömülü olarak bulunmuştu. Özgür hemşirenin kaybolduğu gün, öldürülüp gömüldüğü anlaşılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız