SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Merkezine Kurbanlı Açılış

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:58:52
Polis Merkezine Kurbanlı Açılış
A- A+ PAYLAŞ

Sıtmapınarı'ndan Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki yeni binasına taşınan Sümer Polis Merkezi'nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa; Vali Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Aksoy, emniyet müdür yardımcıları ile Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman katıldı. 

Eylül ayından itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlayan polis merkezinin Salı günü yapılan resmi açılış törenin de; açılış kurdelesini Vali Vasip Şahin, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Aksoy kesti. Açılışın ardından basın mensupları ile birlikte, kiralandığı belirtilen binanın içinde incelemeler yapıldı. Tüm katları dolaşan Vali Şahin, sık sık güvenlik önlemleri ile güvenlik kamera sistemlerinin olup olmadığını sordu. Binanın içinin gezilmesinin ardından, bahçe kısmına geçilerek dualar eşliğinden kurban kesildi. Bahçede verilen kokteylin ardından açılış töreni tamamlandı. 

1987 yılında Sıtmapınarı semtindeki eski sivil savunma müdürlüğünün binasında polis karakolu olarak hizmet veren merkez, 1992 yılında ise yine aynı semtteki alt geçidin yanındaki binaya taşınmıştı. 2002 yılında yapılan düzenlemeler ile Malatya'da bir kaç karakolun kapanmasının ardından, Sümer Karakolu'nun yetki alanı genişletilmiş ve 'Sümer Polis Merkez Amirliği' ismini almıştı. Sümer polis merkez amirliği, 3 kat ve 1 bodrumdan oluşan yeni binasında 2013 yılının Eylül ayından beri  Turgut Özal Mahallesi 3. Sokak 2. Ara adresinde hizmet veriyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız