SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Müdürleri Neden Görevden Alındı ?

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:58:39
Polis Müdürleri Neden Görevden Alındı ?
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'yi sarsan operasyon sonrası İstanbul Emniyeti'nde yaşanan görevden almalar sonrası Ankara'da da görevden alınmalar yaşandı. Öte yandan Bursa, Trabzon ve Kocaeli'nden de müdürler görevden alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinde görevli şube müdürlerinin de aralarında olduğu 18 şube müdürünün görev yerlerinde değişiklikler yapıldı. Bursa, Kayseri, Trabzon, Kocaeli başta olmak üzere 20 ilin emniyetinde de görev değişikliği yapılacağı öğrenildi. Bursa, Trabzon ve Koceli'nde değişiklikler yapıldı.

Bu illerde emniyet müdürlüklerindeki kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele birimlerinin müdürlerinin değiştirileceği belirtildi.

Görev yerleri değiştirilen bazı müdürler şöyle:

Kaçakçılık Şube Müdürü Erkan Kaya

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Osman Şamil Kaya

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adem Yalçınkaya

Narkotik Şube Müdürü Emre Murat Korkmaz

Koruma Şube Müdürü Fahri Küçük

BURSA

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde 3 şube müdürünün görev yerleri değiştirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet, Gasp ve Ahlak Bürolardan sorumlu Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Erol Turan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü oldu. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü İhsan Yıldız ise Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Muhabere Elektronik Şube Müdürü Ümit Erdoğan ise, Nilüfer Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak. Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya atamaların Valiliğin tasarrufuyla gerçekleştirildiğini söyledi.

TRABZON

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ile Özel Güvenlik Şube Müdürü yer değiştirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Trabzon Valiliğine gönderdiği talimat doğrultusunda Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Fatih Keçeli, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü görevine getirilirken, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü görevine de Mustafa Bulut getirildi.

KOCAELİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı, Eğitim Şube Müdürü görevine getirildi. Boşalan KOM Şube Müdürlüğü koltuğuna ise Yabancılar Şube Müdürlüğü görevini yürüten Ayhan Karakoyun getirildi. Ayhan Karakoyun'un yerine ise Hüseyin Tanrıkulu geldi.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bazı illerimizde emniyet personelimizin görev yerleri, haklarındaki görevi kötüye kullanma iddiaları ile ilgili soruşturmalar nedeniyle değiştirilmiş, bazı illerde ise personelimiz, idari gereklilik nedeniyle farklı yerlerde görevlendirilmişlerdir" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız