SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Müdürü Kaza Yaptı, Kızı Öldü

A- A+ PAYLAŞ

MALATYA Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, yönetimindeki otomobille Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi yakınlarında kaza yaptı. Kazada kızı 16 yaşındaki Kübra ölürken, kendisi ve eşi Nesrin Pehlivan yaralandı.

Nevşehir'e izne gitmekte olan Malatya Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, yönetimindeki 44 FF 423 plakalı otomobiliyle saat 17.00 sıralarında Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi yakınlarına geldi. Pehlivan, Pınarbaşı'nı geçtikten 15 kilometre sonra, henüz belirlenemeyen nedenle direksiyon kontrolünü yitirdi. Yoldan çıkıp yan yatan otomobilde Ahmet Pehlivan, eşi Nesrin ve kızı Kübra yaralandı.

Yaralılardan Kübra Pehlivan, durumu ağır olduğu için helikopterle Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’ne kaldırılırken yaşamını yşitirdi. Nesrin ve Ahmet Pehlivan çifti ise Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Kazada kızını kaybeden Pehlivan, Güvenlik Şube Müdürü iken geçtiğimiz haftalarda Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız