SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Müdürü Öztürk Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:27:04
Polis Müdürü Öztürk Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Hasan Öztürk, son yolculuğuna uğurlandı. Hasan Öztürk, 1990'lı yıllarda Malatya'da başta Trafik Şube Müdürlüğü olmak üzere çeşitli şubelerde Emniyet Amiri ve Şube Müdürü olarak görev yapmıştı.

Akciğer kanseri sebebiyle tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde hayatını kaybeden Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Hasan Öztürk’e Acemler Hizmet Binası Bahçesi’nde tören yapıldı. Törene, Teftiş Kurulu Bursa Bölge Başkanı Bülent Eliaçık, Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve Öztürk’ün yakınları ile sevenleri katıldı. Öztürk’ün hayatından bahseden Eliaçık, “Her zaman mütevazi kişiliğiyle, sıcak ilişkileri, dostluğuyla hepimizin gönlünü kazandı. Bu nedenle biz kendisini hayırlarla yaad edeceğiz. Hep kalbimizde olacak” dedi.

Öztürk’e Allah’tan rahmet dileyen Durmuşlar ise, “Ölümler hayatın bir sonucu. O sebeple sabırlı olmalıyız. Böyle zor günlerde birbirimize sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Öztürk’ün cenazesi merkez Nilüfer ilçesi Kültür Mahallesi Bilginler Caddesi Akşemseddin Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakip cenaze namazı sonrasında Hamitler Mezarlığına defin edildi.

ÖZTÜRK’ÜN ÖZGEÇMİŞİ

01.05.1956 tarihinde Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde doğan Öztürk, İlk ve Ortaokul tahsilini burada tamamladıktan sonra 1973 yılında Polis Koleji’nden, 1976 yılında ise Polis Akademisi’nden mezun oldu. Sırasıyla İstanbul, Edirne, Urfa, Bolu, Giresun, Malatya, Balıkesir ve Bursa’da görev yapan Öztürk, 2005 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiş ve 2006 yılında ise Teftiş Kurulu Bursa Bölge Başkanlığında Polis Başmüfettişi olarak göreve başladı. Evli ve 2 çocuk babası alan Öztürk, akciğer kanseri sebebiyle tedavi görmekte olduğu Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 15.08.2014 günü saat 04.00 sıralarında vefat etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız