SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Müdürünün Çarptığı Çocuk Öldü

0
Güncellendi - 2016-07-01 18:25:55
Polis Müdürünün Çarptığı Çocuk Öldü
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya Emniyeti'nde görevli müdürün, kullandığı traktörle çarptığı 10 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Elazığ’da emniyet müdürünün kullandığı traktörün çarptığı 10 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza, Elazığ-Keban yolu üzerinde bulunan Pelte köyünde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, T.E. idaresindeki 44 HN 793 plakalı traktör, aniden yola çıkan 10 yaşındaki Furkan Karabağ’a çarptı. Çarpmanın etkisi ile küçük çocuk ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansa alınan 10 yaşındaki Furkan’ın yaşatılması için sağlık ekipleri aralıksız kalp masajı yaparken, solunum desteği de verdi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan küçük çocuk, yarım saat süren müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Traktör sürücüsünün Malatya İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 4. sınıf emniyet müdürü olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYISI BAHÇESİNE UÇTU..

Öte yandan Malatya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yaklaşık 4 metre yükseklikten kayısı bahçesine uçtu.

Kaza, akşam saatlerinde Malatya-Kayseri yolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametine seyir halinde olan Murat Böget idaresindeki 44 LR 848 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıkarak, yaklaşık 4 metre yükseklikten kayısı bahçesine uçtu.

Kazada, sürücü Murat Böget ile Niyazi Benenç, Mualla Yarar yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar, ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (En alttaki fotoğrafta)

 iha

ELAZIĞ’DA 4. SINIF EMNİYET MÜDÜRÜNÜN KULLANDIĞI TRAKTÖRÜN ÇARPTIĞI 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ. (YUNUS ÖZHANLI/ELAZIĞ-İHA)

kz2

MALATYA'DA SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL YAKLAŞIK 4 METRE YÜKSEKLİKTEN KAYISI BAHÇESİNE UÇTU. (HASAN ERYILMAZ/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Bülent Arıkan (7 yıl önce)
    Müdür de bizim gibi insan hepimizin bir köyü var aniden yola fırlamış ecel gelince her şey bahane Allah rahmet eylesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • cemil (7 yıl önce)
    Sonuçta kaza her sürücünün başına gelebilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (7 yıl önce)
    Koyu olamazmi? Mudur traktor kullanamaz mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (7 yıl önce)
    BU NASIL EMNİYET MÜDÜRÜ TRAKTÖR KULLANIYOR AİLESİ ŞİKAYETCİ OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Niye gardas emniyet müdürü traktör kullanamaz diye bu kural mi var ya da yasa mi var.
    0
    0
    Yanıtla