SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Nihayet Kanalboyu'nda Denetimde!.

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kanalboyu’ndaki tüm kafelere zamanlı baskın düzenleyerek genel arama ve denetimde bulundu.

Cumartesi gecesi saat 21.30 sularında çok sayıda polis, Kanalboyu'nun Atatürk Anıtı ile Kernek arasındaki Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi'nde bulunan tüm kafelere yönelik olarak genel Asayiş uygulaması yaptı. Eş zamanlı gerçekleştirilen asayiş uygulamasında ekipler kafelere tek tek girerek burada bulunanların kimlik kontrolünü yaparken, işyerlerinde ise yasaklı madde bulunup bulunmadığı, evrakların tam olup olmadığı, çalışanların sigortalı olup olmadığı kontrol edildi.

Caddede en sonuncusu geçtiğimiz Pazar gecesi meydana gelen, bir kafede oturan 2 müşterinin yaralandığı silahlı saldırı olaylarıyla ilgili vatandaş eleştirisi ve tepkilerin artması üzerine Emniyet ekiplerinin Kanalboyu’ndaki kafelere yönelik denetim yaptığı öğrenildi.

aBazı kafe işletmecileri yapılan polis baskınından memnun olduklarını ve polisin vatandaşları rahatsız etmeye yönelik faaliyetlere kalkışanlara karşı tavrını koymasından mutlu olduklarını ifade ederek, denetimlerin arttırılmasını talep ettiler. İşletmeciler, belediyelerden de aynı duyarlılığı beklediklerini belirttiler.

Yapılan denetim sonucunun Emniyet Müdürlüğü'nce açıklanması bekleniyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ahmet Korkmaz (8 yıl önce)
    Yine birileri birileriyle kol kola girmiş deneyip deneyip bir türlü başaramadıkları yeni bir algı operasyonuna başlamış.Amaç yine üzüm yemek degil cok belli...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (8 yıl önce)
    Bunların göz boyama olduğunu herkes görüyor. En küçük memur eylemine gönderilen görevli (sivil) polis memurları çok değil 15 gün kanal boyunu gözlemlesinler bakın neler görecekler, olmayan pis iş yok. Ne olduğunu kanal boyuna takılanlar görüyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rtszgm (8 yıl önce)
    bunlar göstermelik ara mahalle de oturuyorum gözümün önünde satıyorlar satan kişinin dükkanının önünden geçerken bakıyorum ki polisler çay içmeye gelmişler. ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Baran ege (8 yıl önce)
    Bu şehrin mülk idare amirleri sizler zırhlı korumalı araçalarınızla rahat rahat bu memlekette dolaşıyorsunuz.ben bir vatandaş olarak 2 çoçuk babası olarak kendimi ve ailemi toplumu güvende olduğunu sanmıyorum sayım emniyet müdürüm neden bu şehirde aşayiş uygulaması yapılmıyor malatya teksas oldu hergün silahlar patlıyor alkol alan direksyonda beline silah koyan caddede bir düzensizlik almış başını gidiyor.sayın yetkililer makam araçları deil elinizi cebinize koyun korumasız şu caddelerde bi dolaşın bakın neler oluyor sizler makamlarla yaşıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • SABIRSIZ (8 yıl önce)
    İŞ İŞTEN GECTIKTEN SONRA YAPILAN HİÇBİRSEYİN HÜKMÜ YOK KAC TANE SILAH ALINDI SANKI OYLE ACIKTAN ACIGA GIDIP BIKAC KIMLIK BAKMAKLA DEGIL ZAMANSIZ GIDIP TEK TEK ARAMAKTI SANKI KIMLIK BAKSAN NOLUR İPİN UCU KACMIS
    0
    0
    Yanıtla
  • YAZIK (8 yıl önce)
    Güzelim malatyanın bu hale gelmesinin tek sebebi aldığı göç. Malatyaya gelen herkes değil iyileri az da olsa var. Gelenlerin bir bölümü Şehri hem kültür hem de asayiş açısından çok çok geriye götürdüler. Çarşıda ya da kanalboyuna çıkın bakın insan profiline, tipine hal hareketine bakin rahatsız edici davranan ve çevreye huzursuzluk verenleri hemen görürsünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (8 yıl önce)
    aynısını cezmi kartayada yapmaları lazım her hafta
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhbir (8 yıl önce)
    Kafelerde el altından alkol veriliyor, bunlar içinde bir denetleme yapılması gerekiyor... Hangi kafelerde diye düşünmeyin çünkü bu malatya genelindeki bütün kafelerde yapılıyor.
    0
    0
    Yanıtla