SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Okulu Önünde Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Polis Meslek Yüksek Okulu önündeki trafik kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralanırken, Çöşnük'teki kazada da yaşlı bir kadın öldü. Diğer trafik kazalarında da 7 kişi yaralandı.

ÖNCE REFÜJE ÇIKTI, SONRA..
Edinilen bilgilere göre, kaza Polis Meslek Yüksekokulu önünde meydana geldi. Murat Koşun yönetimindeki 44 KS 999 plakalı otomobil, kontrolden çıkması sonucunda, önce refüje çıkarak levhalara çarptı, ardından sürüklenerek yoldan geçmekte olan Zülfü Bulut idaresindeki 44 AC 436 plakalı kamyonete çarparak yan yattı. Kaza sonucu otomobil sürücüsü Murat Koşun ve kamyonet sürücüsü Zülfü Bulut, Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, otomobilin içinde bulunan ağır yaralı Erdoğan ve Mehmet Koşun adlı şahıslar da Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

YAŞLI KADIN ÖLDÜ..
Çöşnük Mahallesi Mehmet Buyruk Caddesi 6. Sokak üzerinde, 43 yaşındaki bayan sürücü H.A., yönetimindeki 44 DF 025 plakalı oto ile giderken, aniden önüne çıkan 68 yaşındaki H.A. adlı bayana çarparak ölümüne yolaçtı. Ölen kadının kızı olan 37 yaşındaki N.K., annesine çarpan bayan sürücüden şikayetçi olmadı ve sürücü adliyece serbest bırakıldı.

DİĞER KAZALAR..
Eski Pütürge yolundan Malatya yönüne gelmekte olan İdris Payza yönetimindeki kamyonet, stablize yolda aşırı hız yapınca, uçuruma yuvarlandı. Kazada Payza yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Erhaç Havaalanı’ndan Malatya yönüne gelmekte olan Fırat Çetin yönetimindeki motosikletle, önünde seyreden Mustafa Akça yönetimindeki motosiklete çarptı. Kazada iki sürücü de yaralandı.

Erhaç Havaalanı’ndan Malatya yönüne gelmekte olan Bayram Beyhan yönetimindeki oto, il merkezine 14 km. mesafede, onarım çalışması yapılan yolun daralan bölümünde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı ve sürücü yaralandı.

Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan Keko Yıldırım yönetimindeki araç, Kale ilçesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yolun sonundaki kaldırım taşlarına çarptı ve araç hasar gördü.

Hanımınçiftliği Kasabası’ndan Malatya yönüne gelmekte olan Tolgahan Yaylagül yönetimindeki araç, sürücünün karşıdan gelen araca yol vermek için manevrası sırasında, yolun sağ tarafındaki su kanalının beton duvarına çarptı. Kazada aracın hasar gördüğü bildirildi.

Şehir Mezarlığı yolunda Güllü Coşkun yönetimindeki 44 DS 303 plakalı araçla gelirken, mıcırlı bölümde direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç takla attı. Kazada 25 yaşındaki sürücü yaralandı.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan Nusret Aksoy, Malatya’da 14 km. mesafede direksiyon başında uyuyunca, karşı yönden gelen Cengiz Çoban yönetimindeki araçla çarpıştı. Kazada Nusret Aksoy’un yanı sıra diğer araçta bulunan Necattin Özkaya yaralandılar.

Özsan Sanayi Sitesi’nde Hasan Kopaç yönetimindeki araçla giderken, Ulaş Çelikli yönetimindeki araca çarptı ve bu kazada maddi hasar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız