SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Onları Kaptı!..

A- A+ PAYLAŞ

Milli Egemenlik Caddesi’nde öğle saatlerinde bir genç kızın çantasını çalmak isteyen iki kapkaçcı polis kovalamacası sonucu Hasanbey Caddesi’nde yakalandı, biri mahkemece tutuklandı.

Olay, 12.50 sıralarında Milli Egemenlik Caddesi’nde meydana geldi. 20 yaşındaki D.G. adlı bayan kaldırımda yürümekte iken, kolundaki çantayı kapkaç yoluyla çalmak isteyen iki kişi, D.G.’nin direnmesi üzerine çantayı alamadan kaçmaya başladılar. Polis ekipleri eşgali belirlenen kapkaçcıların izine Hasanbey Caddesi Hacıabdi Camii civarında rastladı ve 21 yaşındaki E.C. ile 16 yaşındaki M.İ.’yi yakaladı. Sorgularının ardından adliyeye verilen zanlılardan E.C. tutuklanırken, diğeri tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

Öte yandan polise başvuran 51 yaşındaki V.K. adlı şahıs, Bakırcılar Çarşısı Zafer İşhanı önünde gömleğinin cebindeki 350 YTL para ile nüfus cüzdanını çıkarttığı sırada, yanına gelen bir şahsın elindekileri çekerek kaçtığını bildirdi ve şikayetçi oldu. 10.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak “Sabıkalılar Albümü”nden 37 yaşındaki A.A. adlı sabıkalının mağdur tarafından teşhis edildiği, bu şahsın polis tarafından arandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız