SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Otosu Kaza Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da devriye gezen polis aracı kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Sümerpark yanında meydana geldi. Dedekorkut Parkı karşısından Temelli Caddesi'ne kontrolsüz girdiği öne sürülen bir aracın, yan tarafında seyreden polis otosunun kaza yapmasına sebebiyet verdiği belirtildi. Çarpmanın etkisiyle devrilen polis aracındaki ekip olayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu arada, kaza yapan resmi polis aracının plakasının kağıtla gizlenmesi ilginç bulundu.

Öte yandan Doğanşehir-Adıyaman karayolu Çığlık köyü mevkiinde M.A. (25) yönetimindeki otomobil, Malatya'dan Adıyaman istikametine seyir halinde iken sağ ön lastiğinin patlaması sonucu takla attı. Kazada; sürücü M.A ile otomobilde bulunan H.D. (85) isimli şahıs ve M.D. (77) isimli kadın yaralandı. Yaralıların Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildikleri ve durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Nuriye Mahallesi'nde de motosikletiyle seyreden O.S. (16) isimli genç, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptı. Ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan gencin durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız