SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Sapık Arıyor

A- A+ PAYLAŞ

Zaviye ve Hacıabdi Mahallelerinde küçük yaştaki kız çocuklarına tacizde bulunan ve aynı kişi olduğu sanılan sapığın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

İlk olay Zaviye Mahallesi’nde 13.30 sıralarında oldu. Babası ile polise gelen 8 yaşındaki Z. adlı kız çocuğu , apartmana girerken kendisiyle birlikte giren, 27 yaşlarında, esmer tenli, ön dişlerinin biri kırık olan şahsın kendisine tacizde bulunduğunu ve daha sonra “Yaptıklarımı kimseye söyleme” diye tenbihleyerek binadan ayrıldığını anlattı.

Polis bu olayla ilgili araştırmasını sürdürürken, bir başka taciz başvurusu da Hacıabdi Mahallesi’nden geldi. 8 yaşındaki M. ve 9 yaşındaki İ.adlı kız çocuklar, sokakda oyun oynadıkları sırada 27-28 yaşlarında birinin yanlarına geldiğini, sözlü ve elle tacizde bulunup kaçtığını anlattılar.

Polis, birbirine yakın iki mahallede meydana gelen iki olayı da aynı sapığın yapmış olabileceği ihtimali üzerinde de dururken, sapığın kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız