SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Sapık Peşinde!

A- A+ PAYLAŞ

Mehmet Buyruk Caddesi’nde kız çocuğuna, markette de bir kadına cinsel tacizde bulunan iki sapığın belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

ÇOCUĞA..
Mehmet Buyruk Caddesi’nde, 21.00 sıralarında evlerinin yakınındaki markete gofret almaya giden 7 yaşındaki F.adlı kız çocuk, apartmana dönerken, 20 yaşlarındaki bir şahsın yanına yaklaşıp, “O..burada mı oturuyor?” diye sorduğu, çocuğun yok demesine rağmen, “Ben yine de bakayım” diyerek apartmana girdiği, küçük kızın ağzını eli ile kapatıp sarkıntılıkta bulunduğu, kızın fırsatını bulup bağırması üzerine kaçtığı bildirildi. Polis, geçtiğimiz Pazar gecesi meydana gelen bu olayın ardından, sapığın kimliğini belirleyebilmek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

GENÇ KADINA..
Öte yandan, 25 yaşlarındaki T.Ş. adlı kadın da Sarıcıoğlu Mahallesi’ndeki bir markette taciz edildi. Polise başvuran genç kadın, Cumartesi günü 18.00 sıralarında markette alışveriş yaparken, tanımadığı bir şahsın arkasından elle kalçasına dokunduğunu, arkasındakini kayınvalidesi zannederek tepki vermediğini, kayınvalidesini daha sonra başka reyonda görünce arkasını döndüğünü ve tanımadığı biriyle karşılaştığını, korktuğu için ailesine bir şey söylemediğini, bu marketten ayrıldıktan sonra eşi ile birlikte evlerinin yakınındaki bir başka markete gittiklerini, orada da bu şahsı gördüğünü, eve döndüklerinde kayınvalidesine durumu açıkladığını, sonra her iki markete giderek kamera görüntülerini izlediklerini ve kameranın şahsı kaydettiğini görünce şikayete geldiklerini anlattı. Polis, marketlerin kamera görüntüsünden sapığı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız