SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Şok Baskınları Sürdürdü

0
Güncellendi - 2018-02-28 04:11:00
Polis Şok Baskınları Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Polis ekiplerince il merkezindeki son dönemde suç olaylarının yaşandığı cadde ve sokaklara yönelik şok baskın uygulamaları devam ediyor.

Emniyet Müdürlüğü tarafından il merkezindeki asayiş olaylarının önlenmesine yönelik olarak  yaklaşık 2 haftadır  üzerinde durduğu Nasuhi, Halep ve Mücelli Caddeleri üzerinde bulunan kafelere yönelik olarak 27 Şubat Salı günü akşamı da şok baskın uygulaması yapıldı.

Şok uygulamada 95 kişinin kimlik sorgulaması yapılırken, şüpheli görünen kişilerinde üst araması gerçekleştirildi.

2  ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Bu arada, polis ekiplerince devriye görevi sırasında ise şüpheli görülen iki kişide iki adet ruhsatsız tabanca elde edildi. Polis ekiplerince Uçbağlar Mahallesi'nde K.A. adlı şüpheli ile Karakavak Güngör Caddesi üzerinde de M.S. adlı şüpheliden ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Her iki şüpheli de gözaltına alınarak haklarında soruşturma başlatıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ali (6 yıl önce)
    arkadaşlar bu tür uygulamalarada olumlu yorumlar yazarak valiliğimizide emniyetimizide destekleyip taktir edelim eleştirelim ama güzel işleride takdir edelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Z.A. (6 yıl önce)
    Bu denetimlerin ,sık sık yapılması memleketimiz açısından,huzur ve güven için çok faydalı olacaktır.Emniyet güçlerini tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla