SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Süsüyle Taciz İddiası

A- A+ PAYLAŞ

Sarıcıoğlu Mahallesi’nde kendisini polis olarak tanıtan bir şahsın kız çocuklarını rahatsız ettikleri ihbarı üzerine “gerçek” polisler, 32 yaşındaki zanlıyı yakalayarak gözaltına alındı. Bu arada, polise kendisine şantaj yapıldığı iddiasıyla başvuran bir genç kız, daha sonra yalan söylediği gerekçesiyle başvurusunu geri aldı.

TACİZ..
14 yaşındaki A.C. ve 15 yaşındaki Ö.Y. adlı kızları taciz ettiği gerekçesiyle kızlardan birinin annesi olan 46 yaşındaki G.Y.’nin polisi araması sonucu 32 yaşındaki N.E. adlı şahıs yakalandı.

Olay, polis raporunda “17.02.2009 günü saat: 18:00 sıralarında haber merkezinin yukarıda belirtilen adreste bir şahsın küçük yaştaki kız çocuklarını rahatsız ettiğini ve kendini polis olarak tanıttığını anons etmesi üzerine ekiplerimiz belirtilen adrese intikal etmiş, müşteki G. Y. elinde bulunan nüfus cüzdanını görevlilerimize vererek şüpheli şahsın öz kızı Ö. Y. ve mağdure A. C. a cinsel tacizde bulunarak kendisine polis süsü verdiğini beyanla şikayette bulunmuş, şüpheli ise aynı sokak üzerinde yakalanarak polis merkezimize intikal ettirilmiş olup, tahkikat devam edilmektedir.” açıklamasıyla yeraldı.

YALAN SÖYLEMİŞ..
Öte yandan polise başvuran 17 yaşındaki T.G. adlı kızın kendisine şantaj yapıldığı iddiasında bulunduğu, ancak daha sonra yalan söylediğini polise bildirdiği belirtildi.

Bu olay da polis raporunda şöyle belirtildi:

“16.02.2009 günü saat 11.30 sıralarında Çocuk Şube Müdürlüğüne gelen şüpheli, H. isimli şahıs tarafından kendisine şantaj yapıldığını, şahsın kendisini uyutup çıplak resmini çektiğini, şikayetçi olduğunu beyan etmiş ve şubemizden ayrılmış, daha sonra tekrar şubemize gelen şüpheli vermiş olduğu ek ifadesinde, H. isimli şahısla internetten tanıştığını, şahısın kendisine herhangi bir şekilde şantaj yapmadığını, bir önceki ifadesinde yalan söylediğini beyan etmiş, şüpheliye nöbetçi C.Savcısının talimatı doğrultusunda iftira suçundan işlem yapılmış ve çıkarılmış olduğu adli mercilerce serbest kalmıştır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız