SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Takibi Kaza Yaptırdı Ve..

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:46:52
Polis Takibi Kaza Yaptırdı Ve..
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin uygulama yaptığı noktayı görerek U dönüşü yapıp kaçmaya çalışan otomobil, şarampole uçtu. Araç içerisinden çıkarak kaçan 2 şüpheli kaçakçılık ekiplerince yakalanırken, araçta ise 29 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

U DÖNÜŞÜ YAPARAK KAÇTI 

Edinilen bilgiye göre; olay şöyle gelişti; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri, Malatya’da sokak satıcıları aracılığı ile piyasaya uyuşturucu madde süreceği bilgisi üzerine, esrarın getirileceği aracın yakalanması için Malatya-Elazığ karayolu Bölge Trafik Müdürlüğü önünde gece uygulama yaptı. Kaçakçılık şubesi ekiplerinin uygulamaya yaptığı noktaya yaklaşmakta olan 06 plakalı bir otomobilin, U dönüşü yaparak tekrar Elazığ istikametine suratlı bir şekilde kaçtı.

ŞARAMPOLE YUVARLANDILAR 

Bunun üzerine kaçakçılık Şubesi ekipleri de kaçan otomobilin peşine takıldılar. 06 plakalı otomobil, suratlı seyretmesi nedeniyle İspendere bölgesinde yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazayı hafif yaralarla atlatan otomobilde bulunan Cesim S. ve Serkan Y. adlı şüpheliler araçtan çıkarak kaçmaya başladılar. Ancak kaçakçılık şubesi ekipleri her iki şahsıda boş arazide kovalamaca sonucun da yakaladı.  

OTOMOBİLDE 29 KİLO ESRAR ÇIKTI 

Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şarampole yuvarlanan otomobili çekici marifetiyle bulunduğu yerden aldırarak Kaçakçılık şubesine getirdi. Burada otomobilde yapılan ince aramada paketler halinde gizlenmiş vaziyette 29 kilo 340 gram esrar maddesi ele geçirdiler.

Gözaltına alınan Cesim S. ve Serkan Y. adlı şüpheliler ifadelerinin ardından Adliyeye sevk edildiler. Her iki şüpheli de  “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız