SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Tek Tek Topladı!

A- A+ PAYLAŞ

Bir kişinin kaçırılarak dağa kaldırılması, tehdit edilerek parasının gasbedilmesi olayına karışan şahıslardan 6'sının gözaltına alındıkları ve şahısların poliste sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"06.12.2010 günü saat 16.00 sıraları ile 17.12.2010 gününe kadar Malatya İl Merkezi ve Çöşnük üst kısmı arkasında bulunan dağlık arazide Yedi (7) kişi ile birlikte Müşteki H.D. ‘e karşı işlenen;
- Birden Fazla Kişi Tarafından Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma
- Yağma
- Kasten Yaralama
- Ölümle Tehdit
- 6136 SKM
- Hakaret, suçlarıyla ile ilgili olarak yapılan araştırma neticesinde;

Müşteki H.D. C.Savcısının bilgisi dahilinde refakate alınarak olaya karıştığı tespit edilen şüphelilerin yakalanması için yapılan çok yönlü çalışmalar neticesinde M.Ç., A.B., G.U., Y.Ç., İM. ve H.U. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış.

Şahısların yapılan üst aramalarında M.Ç. isimli şahsın üzerinden 1 adet 7,65 tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 7 adet 7,65 mm çapında fişek, 1135 TL para ve Polis Amblemi bulunan polis kantin kartı elde edilmiş, A.B. isimli şahsın yapılan üst aramasında mağdura ait araç ruhsatı, nüfus cüzdanı ve sürücü belgesi elde edilerek muhafaza altına alınmıştır.

Olayın firari şüphelisi olan M.Ç. isimli şahıs 08.12.2010 günü ekibimiz tarafından yakalanmıştır. Gözaltında bulunan şüpheli şahıslara C.Savcısı talimatı doğrultusunda ek gözaltı alınmıştır. Tahkikat devam etmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız