SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis 'Torbacı' Operasyonlarını Sürdürdü

0
Güncellendi - 2020-06-14 05:57:16
Polis 'Torbacı' Operasyonlarını Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

JANDARMADAN DA KENEVİR OPERASYONU.. Malatya'da, uyuşturucu operasyonunda 405 gram sentetik uyuşturucu ve 2 silah ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Ekipler, 405 gram sentetik uyuşturucu ile 2 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 11 mermi ele geçirdi.

Uyuşturucu ve silahlarla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

JANDARMADAN HİNT KENEVİRİ OPERASYONLARI

Malatya’da meyve bahçelerinde ağaçların dibinde yasadışı ekimi yapılan ve esrar elde edilen kenevir bitkileri jandarmanın kurduğu özel ekiplerce fark edilerek operasyon yapıldı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında oluşturulan özel ekipler, meyve bahçelerinde ağaç diplerine yasadışı ekilen kenevirleri tespit ederek söküyorlar. Bu kapsamda iki ayrı bahçeye operasyon yapıldı.

Battalgazi ilçesinin Boran Mahallesinde jandarma ekiplerince bir evin meyve bahçesinde ağaç diplerine ekilmiş vaziyette 290 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Yeşilyurt ilçesinin Suluköy Mahallesinde bir evin meyve bahçesinde yapılan aramada ise ağaç diplerine ekilmiş vaziyette 1.150 kök kenevir ele geçirildi.

Her iki olayla ilgili olarak 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

malatyahaber.com- AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
Bu haber yoruma kapalı