SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Polis Üst Seviyelerde"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:13:10
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Teştilatı’nın kuruluşunun 168. Yıl dönümü dolayısı ile İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ve Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan, Malatya Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti. 

Aygün ve Azcan ile birlikte İl Emniyet Müdür Yardımcısı Dursun Geçer, PMYO Müdür Yardımcısı Nurullah Öztürk, Emniyet mensuplarını temsilen iki polis memuru ve PMYO öğrencilerini temsilen iki öğrenci Vali Şahin’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Vali Şahin yaptığı konuşmada, ”Polis teşkilatımız bir çok dünya devletlerinin polislerini eğitmeye başlamışlardır. Hem lojistik hem eğitim anlamında, bilgi ve tecrübe paylaşımı anlamında artık merkez haline gelmiştir. Sokaktaki vatandaş memnuniyeti noktasında da bu gün polis teşkilatımız artık üst seviyelere tırmanmıştır. Bu gün vatandaşımız çok rahat bir şekilde derdini polislerle paylaşmakta, çok rahat karakollardan, emniyet binalarından içeriye girip orada kendini en azından bir ev sahibi gibi karşılandığını, orada derdi ve sorunları ilgilenen ve kendisine güler yüz gösteren bir teşkilat ile karşılaşacağının farkında ve bilincinde. Bu da biraz önce söylediğim gibi vatandaş memnuniyetinin en üst seviyelere çıkmasına yol açıyor. Kolluk hizmeti zor kullanmayı gerektiren bir hizmet tüm dünyada bu böyle, bunun içindir ki diğer kamu görevlilerinden farklı olarak bir takım özel yetkilere sahip, bu yetkilerinin karşılığında da daha ağır bir takım sorumluluklarla karşı karşıyadır. Ama polisimiz hem bu yetkilerinin hem bu sorumluluklarının gün geçtikçe artan bir idrakle ve verimlilikle halkımıza hizmet olarak yansıtmaktadır” şeklinde konuştu.

Eğitim ve Yönetim kadrosuna teşekkür eden Vali Şahin, şöyle devam etti:

" PMYO'da eğitim gören öğrencileri başarılar diliyorum. Görevi başında yada bir sebeple görevi başında şehit olmuş teşkilat mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına da sabırlar dilerken devlet olarak yanlarında olduğumuzu tekraren bilmelerini istiyorum, gazilerimize, emeklilerimize ve teşkilat çalışanlarımıza bundan sonraki hayatlarında mutluluklar ve sağlıklar diliyorum. Gazilerimize minnet ve şükranlarımı özellikle ayrı bir şekilde ifade etmek istiyorum. Gününüz tekrar kutlu olsun.” 

Emniyet Müdürü Aygün de , ”Malumunuz olduğu üzere Malatya şanslı bir il hem PMYO olması hem de Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak teknik ve taktik anlamda Malatya’nın hizmetine sunulacak imkanların yerinde, doğru ve düzgün olarak kullanan, bunu başarıyla kullanan bir teşkilatız. Bu konuda sizlerin hep desteğini gördük, bu desteklerinizden dolayı zati alinize saygılarımı arz ediyorum, Polis Günü’nün teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız