SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis ve Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonları

0
Güncellendi - 2019-05-12 05:53:00
Polis ve Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis ve jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı.

POLİS OPERASYONU..

Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu imalatı ve ticaretiyle mücadele kapsamında kent genelinde çalışma başlattı.

Farklı tarihlerde düzenlenen operasyonlarda biri yabancı uyruklu 7 zanlı yakalandı.

Zanlıların ev, iş yeri ve araçları ile üstlerinde yapılan aramalarda bin 850 uyuşturucu hap, 3,10 gram sentetik uyuşturucu, 0,50 gram kokain ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

JANDARMA OPERASYONU..

Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden biri tutuklandı.

Malatya Jandarma Komutanlığı bünyesinde uyuşturucu imalatı ve ticaretiyle mücadele kapsamında oluşturulan özel ekip tarafından yapılan çalışmalar sonucu merkez Yeşilyurt ilçesindeki 4 ev ve bir iş yerine operasyon düzenlendi.

Operasyonda uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı.

Evlerde ve iş yerinde yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu ve Hint keneviri ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • FAZLI (4 yıl önce)
    GEÇEN GÜN YAZDIĞIM GİBİ. DEVLETİMİZ VE EMNİYETİMİZ GÜÇLÜ. BU UYUŞTURUCU VE TEFECİ MAFYASININ HAKKINDA GELMELERİ LAZIM. AKSİ TAKTİRDE GENÇ İNSANLARIMIZ BUNLARIN PENÇESİNDEN KURTULAMAZ. POLİS MEMURLARINI DA TEHDİT EDİYORLAR. ONUN İÇİN EMNİYETİN ÜST DÜZEY YETKİLİLERİ BİZZAT KENDİLERİ BU MESELENİN ÜZERİNE GİTMELERİ LAZIM.BAŞARILARDAN ÖTÜRÜ TEBRİKLER.
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (4 yıl önce)
    Allahiniza kurban
    0
    0
    Yanıtla