SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis ve Okul Müdürleri Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, okul çevrelerinde sürekli olarak tedbir alınacağını bildirdi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda yapılan toplantıya, lise müdürleri, Emniyet Müdür Yardımcıları, Emniyet Şube Müdürleri ile okul önlerinde görev alan polis memurları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "Okul önlerinde tedbir almamızın temel nedeni, öğrenciler arasında kavga, bıçakla saldırı ve uyuşturucu maddelerin okullarda dağıtılmasını engellemeye yönelik. Yaptığımız değerlendirmede 1 aylık süre içerisinde okulları risk altındaki okullar ve risk altında olmayan okullar diye ikiye ayırdık. Okul çağındaki çocuklar arasında uyuşturucu hızla yayılmaktadır" dedi.

Kahya, okul idarecilerinin okul çevresindeki okulla ilgisi olmayan şahısların polise bildirilmesini istedi.

Okul müdürleriyse yaptıkları konuşmalarında, okul çevrelerindeki atari, internet kafe ve pastanelerde yapılan kontrollerin sıklaştırılmasını ve okul çevrelerinde okulla ilişkisi olmayan şahısların uzaklaştırılmasını istedi. Okulların açılmasından bu yana alınan tedbirlerden dolayı okullarında huzurlu bir şekilde eğitim verdiklerini söyleyen okul müdürleri, önlemlerin eğitim sezonu boyunca sürdürülmesini talep etti.

Toplantıda konuşan Malatya Lisesi Müdürü Yusf Işıkgüllü, okulundaki öğrencilerin yüzde 50'sinin sigara kullandığını söyleyerek, okul çevresinde sigara satanlara karşı önlem alınması talebinde bulundu.

Tören esnasında Kubilay Lisesi'nde görev yapan polis memuru Turgut Aslan'a okul yönetimi teşekkür plaketi verdi. Emniyet Müdürü Kahya da polis memurunu teşekkürname ile ödüllendirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız