SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Zabıtaya Biber Gazı Eğitimi!

0
Güncellendi - 2016-04-28 03:45:29
Polisten Zabıtaya Biber Gazı Eğitimi!
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Zabıta personeline polislerce  biber gazı kullanma eğitimi verildi. Battalgazi Belediyesi'nin bülteninde "Gaz Spreyi Eğitimi" olarak belirttiği eğitimi Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden görevli Emniyet Amiri Ramazan Saruhan verdi.

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline yönelik “Gaz Spreyi Eğitimi” düzenlendi. Battalgazi Belediyesi Stadı’nda gerçekleştirilen eğitime, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli katıldı. Burada konuşan Emniyet Amiri Ramazan Saruhan, Gaz Spreyi kullanımı konusunda bilgiler vererek, “Bugün göz yaşartıcı gaz spreylerinin kullanılması ile ilgili; kullanırken nelere dikkat edeceğiz, nasıl kullanacağız, yasal mevzuatı nedir, kullandıktan sonra ilk yardımı nasıl yapacağız, bunlarla ilgili seminerimiz olacak. Seminerimizin bitiminde de göz yaşartıcı gaz spreylerini sağlık durumu iyi olan arkadaşlarımız üzerinde nasıl kullanıldığını uygulamalı olarak göstereceğiz ve eğitimimiz bu şekilde tamamlanmış olacak. Göz yaşartıcı gaz spreyleri Şili biberlerinden elde edilen, tamamen organik olan, içerisinde her hangi bir katkı maddesi bulunmayan karbondioksit ve azot gazıyla sıkıştırılmak suretiyle ve iki tür atımı olan spreylerimiz bulunmaktadır. 100 gramlık şişelerde bulunuyor. Bunu en az bir metrelik mesafeden kullanmalıyız” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

a1

a2

a3a4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Black (7 yıl önce)
    Her kuşu tuttular da bir leylek kalmıştı.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    Aman ne kadar önemli bir eğitim iyi ki verdiniz. Lazım olduğunuz zaman bulunmazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (7 yıl önce)
    Biber gazi Kardes ligi nedir yav güldürmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Cuma polat (7 yıl önce)
    Trafiğin yoğun olduğu yerlere gelirsen görürsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    BIRAKIN BİBER GAZI EĞİTİMİNİ.....AKŞAM SAATLERİNDE MALATYA İÇİNDE BİR TANE TRAFİK DÜZENLEMESİ YAPAN BİR TANE EMNİYET GÖREVLİSİ İLE ZABITA BULABİLİRMİSİNİZ. MİLLET BİRBİRİNİN BOĞAZINA SARILIYOR ÇÖZÜM BULACAK BİR YETKİLİ BULUNMAZ MI. ADI BÜYÜKŞEHİR OLMUŞ AMA FİKİRLER KÜÇÜK.
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (7 yıl önce)
    Pazarcılar yandı. :))
    0
    0
    Yanıtla