SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polise Ateş Açtı

A- A+ PAYLAŞ

Kavgaya karıştığı için polis tarafından yakalanmak istenen şahıs tabancayla ateş açtı. Kovalamaca sırasında silahını yere atan şahıs daha sonra yakalandı.

Olay, Pazartesi gecesi 23.00 sıralarında meydana geldi. Kavga ihbarı üzerine Saray Mahallesi Ömerefendi Sokağı’na giden polis ekibi, 25 yaşındaki M.A. adlı şahsın silahlı olduğunu fark etti. Kaçmaya başlayan şahsın, teslim olması için yapılan çağrıya karşı küfrettiği ve polislere doğru 3 el ateş ederek kaçmaya başladığı, kovalamaca sırasında da 1 el ateş ettiği, sonra silahını atarak kaçmaya devam ettiği bildirildi. Şahıs bu sırada yakalanarak etkisiz hale getirilirken, yere attığı 7.65 mm. çapındaki tabanca da 1 adet dolu mermisiyle bulundu.

“Görevli Polis Memurlarına Ateş Etmek, Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs ve Ruhsatsız Silah Taşıma” suçlarından gözaltına alınan şahsın sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız