SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polise Göre Silahı Ateşleyen..

A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir pavyonda, önceki gece 30 yaşındaki Elazığ- Palu doğumlu Zeki Özdemir'in öldürülmesi olayıyla ilgili polis bülteninde, işyeri çalışanı 43 yaşındaki Hasan Ö.'nün cinayeti üstlenmesine rağmen, tetiği pavyon işletmecisi Elazığ- Palu doğumlu 36 yaşındaki İlyas Ö.'nün işlediği iddiası yeraldı. Öte yandan, Akçadağ'da jandarmayı telefonla arayan şahıs, vurulduğunu bildirdi ve tarif ettiği yerde yaralı olarak bulundu.

PAVYON CİNAYETİ..
Pavyon işletmecisi İlyas Ö. ile çalışanı Hasan Ö.'nün tutuklandığı, Cezmi Kartay Caddesi'ndeki pavyonda işlenen cinayetle ilgili polis bülteninde şu bilgi yeraldı:

"12.07.2006 günü saat:23.50 sıralarında yukarıda belirtilen adreste İ.. Pavyon isminde faaliyet gösteren işyerine giden Z. Ö. ile işyeri çalışanları arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, şüpheli İ. Ö. işyerinin müdüriyetinden almış olduğu silah ile Z. Ö.’ye ateş ederek göğüs, bacak ve kollarından yaralamış, olay sonrası İ.Ü.Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş, olay sonrası firar eden İ. Ö.’nün yakalanma çalışmaları devam eder iken, şüpheli aynı işyerinde çalışan ve maktülü kendisinin öldürdüğünü beyan ederek suçu üstlenmek isteyen H. Ö. isimli şahıs ile birlikte gelerek teslim olmuş, yapılan üst aramasında olayda kullanılan 1 adet B 66311 seri nolu Pietro Baretta marka tabanca ile tabancaya ait 1 adet şarjör ve 2 dolu fişek şüpheli H. Ö.’nün üzerinde elde edilerek zapt edilmiş, yapılan tahkikatın ardından 13.07.2006 günü adli mercilere sevk edilen şüpheliler tevkif edilmişlerdir."

JANDARMAYA "BENİ VURDULAR" TELEFONU..
Öte yandan, geçtiğimiz Perşembe akşamı 20.30 sıralarında Akçadağ Jandarma Komutanlığını arayan, Doğantepe Köyü'nden 61 yaşlarındaki İ.D., köyün Balaban Beldesi yönüne doğru çıkışında, yolun sağındaki kayısı bahçesinin yanında 44 yaşındaki oğlu H.D. ve 56 yaşındaki amcaoğlu Ş.D. tarafından av tüfeğiyle vurulduğunu bildirdi.

Bu ihbar üzerine giden jandarma, İ.D.'yi sırtından ve bacaklarından vurulmuş ve yüzüstü yatar halde yaralı buldu. Yaralının yanında da bir adet av tüfeği bulunduğu bildirildi. Yaralı hastaneye kaldırılırken, iki zanlı jandarma tarafından yakalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız