SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polise 'Hırsız' Dedi, Erkek Arkadaşı Çıktı

0
Güncellendi - 2016-03-22 19:33:58
Polise 'Hırsız' Dedi, Erkek Arkadaşı Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da polise, eve giren hırsızın arkadaşını bıçaklandığını söyleyen genç kadın, yapılan araştırma sonucu kendisinin erkek arkadaşını bıçakladığı ortaya çıkınca tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Zafer Mahallesi Sağlık Caddesinde bir apartmanın 5’inci katında hırsızlık ihbarına giden ekipler daha sonra evde bir gencin bıçaklandığını fark etti. Olay yerine çağrılan ambulansla ismi öğrenilmeyen genç hastaneye kaldırılırken Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri evde inceleme yaptı. Evde bulunan Z.S. isimli kadın eve hırsızlık için giren şahıslardan birinin diğerini bıçakladığını ileri sürdü. İlk etapta hırsızlık olayı olarak değerlendiren olay sonrasında genç kadının çelişkili ifadeler vermesi üzerine durumdan şüphelenen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptığı kısa süreli araştırma sonucunda gerçeği ortaya çıkardı.

Genç kadının çantasında arama yapan polis, olayda kullanılan bıçağı ele geçirince olayda aydınlatıldı. Kadının erkek arkadaşını bıçakladığı ve polise eve giren hırsızın bıçaklandığı yalanını söylediği belirlendi. Gözaltına alınan kadın çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha

MALATYA’DA POLİSE, EVE GİREN HIRSIZIN BIÇAKLANDIĞINI SÖYLEYEN KADIN, YAPILAN ARAŞTIRMA SONUCU KENDİSİNİN ERKEK ARKADAŞINI BIÇAKLADIĞI ORTAYA ÇIKINCA TUTUKLANDI. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

 

MALATYA’DA POLİSE, EVE GİREN HIRSIZIN BIÇAKLANDIĞINI SÖYLEYEN KADIN, YAPILAN ARAŞTIRMA SONUCU KENDİSİNİN ERKEK ARKADAŞINI BIÇAKLADIĞI ORTAYA ÇIKINCA TUTUKLANDI. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız