SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polise "Legal ve İllegal Sol" Semineri..

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Hareket Başkanlığı ile Samsun Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği "Sol örgütlerin legal ve illegal hareketleri" konulu eğitim semineri başladı.

Seminere; Gümüşhane, Zonguldak, Kırıkkale, Samsun, Ordu, Ankara, Amasya, Bolu, Eskişehir, Giresun, Kastamonu, İstanbul, Malatya, Rize, Sakarya, Sinop, Sivas, Trabzon, Yozgat, Bayburt, Bartın, Yalova ve Düzce'den olmak üzere 23 ilden gelen 1 başkomiser, 2 komiser, 4 komiser yardımcısı ile 48 polis memuru katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, güvenlik birimlerinin terörle mücadele konusunda çok başarılı olduğunu, bunun da çok iyi bir eğitimle gerçekleştiğini söyledi.

Son yıllarda Türk milletinin sabrı denenircesine yeni gelişmelerin ortaya atıldığını, Türk milletinin ve Türk polisinin bununda üstesinden geleceğini kaydeden İlhan, "Osmanlı döneminde de teröre çok şehit verdik. Bugün de halen devam ediyoruz. Ama biz, kanımızın son damlasına kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. Bu mücadelemiz, insan haklarına saygılı ve AB kanunlarında uygun bir şekilde yapılacak. Diğer konularda da insanlarımıza layık olduğu şekilde hizmet verilecek, bundan da kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Samsun Polisevi'nde bir hafta boyunca sürecek olan seminer sonunda katılımcılara sertifika verileceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız