SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polise Saldırı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da araç parkından dolayı uyarı yapan trafik polisi 3 kişi tarafından önce dövüldü, sonra ekip aracının camı kırıldı.

Olay Malatya merkez Sıtmapınarı'nda meydana geldi. Ana cadde üzerindeki bakkal dükkanının önüne araç park edilmesi üzerine trafik ekibinde görevli polis memuru F.K., park yasağı olduğunu ve aracın kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine bakkal dükkanı işletmecileri ile polis memuru arasında çıkan tartışma büyüyence, polis memuru atılan yumruklarla darp edildi.

Kavga esnasında trafik ekibi aracının da arka camı kırıldı.

Olaydan sonra çok sayıda polis ekibi bölgeye yönlendirilirken, olayla ilgisi olduğu iddia edilen şüpheliler M.M., A.M. ve T.E. ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan yine İnönü Caddesi’nde 17.00 sıralarında, 06..44 plakalı otosunu parkeden 31 yaşındaki A.A.’nın polisler tarafından uyarılıp, aracı kaldırmasının istendiği sırada bu şahıs ile araçta bulunan ve Avukat olduğu bildirilen F.B.A.’nın, görevlilere direnip hakarette bulunduğu öne sürüldü. A.A. ifadesinde suçlamaları kabul etmezken, F.B.A.’nın ifadesinin de avukat olduğu için alınamadığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız