SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisi Alarma Geçiren Hırsızlık!

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:44:41
Polisi Alarma Geçiren Hırsızlık!
A- A+ PAYLAŞ

Gece park halindeki 3 otonun plakaları çalındı. Malatya polisi, olay üzerine alarma geçerken, çalıntı plakaların bulunduğu ve olay yerinde de görülen çift kabinli pikap, park halinde bulundu. Esrarengiz olay, polis tarafından soruşturuluyor.

AYNI BÖLGEDE..

Gece 24.00 sıralarında kısa aralıklarla polisi arayan bazı araç sürücüleri, Cezmi Kartay Caddesi'nde park halinde olan araçlarının ön ve arka plakalarının çalınmış olduğunu bildirdiler.

Bu ihbarlar üzerine, belirtilen yere giden polis ekipleri araştırmaya başlarken, yapılan araştırma sırasında, olay yerinde çift kabinli koyu renkli bir pikap aracın görülmüş olduğunu belirledi, ancak plaka saptayamadı. İki otomobil ile bir minibüsten çalınan 44 NN 463, 44 EZ 833 ve 23 EF 816 no.lu plakalar da polis ekiplerine yazdırılarak, geniş çaplı bir araştırmaya girişildi.

PARK HALİNDE BULUNDU..

Araştırmalar sürerken, 02.00 sıralarında, Hürriyet Parkı civarında, çift kabinli bir aracın park halinde olduğu belirlendi. Kapıları kapalı olan ve yanında kimsenin olmadığı bu aracın kasasında, çalıntı plakalar bulundu. Yapılan kayıt araştırmasında, aracın özel bir madencilik şirketi adına kayıtlı olduğu belirlendi. Aşırı alkollü bir şahsın aracı kullandığı öne sürülürken, polis ekiplerinin aracın sürücüsü olduğu iddia edilen M.T. adlı şahsı yakaladıkları öğrenildi. Şahsın amacının araştırıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız