SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisi Ayağa Kaldıran Olay

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:30:44
Polisi Ayağa Kaldıran Olay
A- A+ PAYLAŞ

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl binalarının bulunduğu cadde üzerinde bir kişi yarım tek kırma tüfek ile havaya ateş açınca polis ekipleri alarma geçti.

Olay,  akşam saat 18.30 sularında Halep Caddesi üzerinde BDP ve DBP İl Başkanlıklarının bulunduğu iş merkezine yakın mesafede gerçekleşti.

Kimliği meçhul genç kişi, bez bir torbaya koyarak yanında taşıdığı yarım tek kırma av tüfeği ile BDP ve DBP il başkanlıklarının bulunduğu binaya yaklaşık 30-40 metre kala, karşı kaldırımda havaya ateş açtı ve ardından koşarak kaçtı. Şahısın Bakırcılar Çarşısı istikametine doğru kaçarak izini kaybettirdiği öğrenildi. Çok sayıda ekip Çevreyolu ile Bakırcılar Çarşısının bulunduğu bölgede şahısı yakalamak için çalışma yürüttü.

Olayda saçmalardan dolayı maddi zarar gören kişi ve işyeri olmazken, saldırganın eşgali çevrede bulunan işyerlerinin güvenlik kameralara görüntülerinden temin edilerek Emniyet birimlerine dağıtıldı.

Kamera görüntülerinde şahısın alkol ya da uyuşturucu hap almış olma ihtimalini gösteren hareketlerde bulunduğu da tespit edildi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, şahısın silahı gizlemede kullandığı ve olaydan sonra kaldırıma bıraktığı torbayı delil torbasına koyarak götürdü.

Faili meçhul kişinin, söz konusu olayını partilere yönelik mi veya başka bir amaca mı yönelik gerçekleştirip gerçekleştirmediğinin yapılacak olan soruşturma sonucunda belli olacağı belirtildi.

Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatılırken, eşgali belirlenen kişinin yakalanması için polis ekipleri il genelinde çalışma yürütüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız