SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisi Ayağa Kaldırdı!

A- A+ PAYLAŞ

Ferhadiye Mahallesi Hamikoğlu Sokakta aralıklı olarak park edilen, ön plakası bantla kapatılmış, arkasında ise plakası bulunmayan özel otomobil, vatandaşların ihbarı üzerine polisi alarma geçirdi.

İki gün arayla polise ihbar edilen aracın, bir ara hareket ettiği ve bir süre sonra yine aynı yere parkedildiği yolundaki son ihbar üzerine olay yerine gelen polisler, bir süre aracı incelediler. İstanbul plakalı olan aracın bantla kapatılmış harf ve rakam grubunu, bantı sökerek saptayan polisler, yaptıkları araştırmada aracın çalıntı ya da suç kaydının bulunmadığını öğrendiler. Daha sonra, plaka kaydından aracın sahibini ve telefonunu belirleyen polisler, araç sahibine ulaştılar. Bir süre sonra aracın başına gelen ve kendisinin de polis olduğunu ifade eden bir kişinin, ön plakasını bir düğün nedeniyle yazı yapıştırdıkları için bantlı kaldığını, diğerinin de düşmüş olduğunu söylediği öğrenildi. Bu görüşmenin ardından polis ekipleri, aracın başından ayrıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız