SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisi Dövmek İstemiş

A- A+ PAYLAŞ

Trafik kazasına karışan sürücünün, kaza yerindeki polislere zorluk çıkararak dövmeye kalkıştığı ve bu nedenle gözaltına alındığı bildirildi.

Olay, Atatürk Caddesi’nde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Aracıyla maddi hasarlı trafik kazasına karışan 29 yaşındaki A.A.’nın, polislere zorluk çıkardığı, dövmeye kalkıştığı, bu nedenle gözaltına alındığı, polislerin şikayetçi oldukları, ifadesi alınan şahsın serbest bırakıldığı öğrenildi.

B.Mustafapaşa Mahallesi’nde süratli bir şekilde motosiklet kullanan 19 yaşındaki K.Ö.’nün, polis tarafından durdurulduktan sonra kaçmaya başladığı, polislerin takibi sonucu yakalandığı ve hakkında “Pasif Mukavemet”ten işlem yapıldığı bildirildi.

Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde trafik görevlilerince 34..3230 plakalı otonun bağlanması gerektiği için işlem yapılmak istendiğinde, araç sahibi 32 yaşındaki N.Ç. ile arkadaşı 38 yaşındaki A.G.’nin polislerle tartıştıkları, bu nedenle haklarında yasal işleme başlandığı belirtildi.

Yönetimindeki 34..7798 plakalı otoyla Battalgazi Alibaba mevkiinde hareket halinde olan 36 yaşındaki M.D., otoyla ilgili haciz kararı bulunması nedeniyle polislerin “dur” ihtarında bulunmasına rağmen durmayıp kaçmaya çalıştığı, bu nedenle kovalamaca sonucu yakalandığı, şahıs hakkında “Halkın Can ve Mal Güvenliğini Tehlikeye Düşürecek Şekilde Araç Kullanmak”tan işlem başlatıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız