SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisi Görünce Attı Ama

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:17:03
Polisi Görünce Attı Ama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda 145 kilo 115 gram yaprak esrar maddesi ve 15 kilo 715 gram işlenmiş toz esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Kayseri istikametine doğru giden bir araçtan şüphelenen Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracı durdurmak istedi. ‘Dur’ ihtarına uymayan araç sürücüsü kaçmaya başladı. Polisin takibi sırasında araçtaki uyuşturucu maddeleri yola atarak kaçmaya devam eden C.K. (26), polisin başarılı çalışmaları sonucu yakalandı. Polis, yola atılan 145 kilo 115 gram yaprak esrar maddesi ve 15 kilo 715 gram işlenmiş toz esrar maddesine el koydu. Gözaltına alınan C.K., emniyetteki sorgusunun ardından hakkında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte ‘uyuşturucu madde bulundurmak, satmak, nakletmek’ suçundan işlem yapılarak adli mercilere sevk edildi.

Darende ilçesinde bir başka operasyonda da 1 kilogram toz kubar esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, şüphelendikleri bir aracı durdurmak istedi ancak sürücü "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Takibe alınan araç bir süre sonra durduruldu. Araçta yapılan aramalarda, paketlenmiş halde toplam 1 kilogram toz kubar esrar ele geçirildi.

Polis Merkezi Amirliğinde ifade vermek istemeyen M.A. (27) ve C.K. (33) hakkında, Cumhuriyet Savcılığına sevk edilmek üzere adli işlem başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız