SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisi Görünce Bırakıp Kaçtılar

0
Güncellendi - 2016-04-12 01:06:38
Polisi Görünce Bırakıp Kaçtılar
A- A+ PAYLAŞ

Gece bir apartmanın girişindeki motosikleti çalan 3 kafadar, ihbar üzerine polisler peşlerine düşünce motosikleti yolun ortasında bırakıp kaçtılar.

Gece yarısından sonra 01.30 sularında Çukurdere mahallesi Vazioğlu Camii yanındaki Dağıstanlı Sokak içerisinde bir apartmanın girişindeki 44 KZ 933 plakalı motosikleti yaşları 18 ile 20 arasındaki 3 genç çaldı. Olayı gören bir vatandaş ise durumu polise ihbar etti.

İhbar üzerine çok sayıda ekip bölgeye yönlendirilerek cadde ve ara sokaklar üzerinde 3 kişi aranmaya başlandı.

Şüpheliler motosikleti götürürlerken, Paşaköşkü Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde MOBESE kameralarından tespit edilince ekipler bu bölgeye yönlendirildi. Polis araçlarının geldiğini gören 3 kafadar motosikleti Paşaköşkü TOKİ Yolu Pirim Sokak üzerinde yolun ortasında bırakarak kaçtılar.

Kaçan 3 şüphelinin yakalanması için bölgedeki cadde ve sokaklarda polis ekipleri, eşgale uyan kişilerin kimlik kontrolunu yaptı. Yapılan tüm aramalara rağmen hırsızlık şüphelilerine ulaşılamadı.

Yolun ortasında bırakılan motosiklet üzerinde Olay Yeri İnceleme Şubesi uzmanlarınca parmak izi çalışması yapıldı.

Yapılan incelemenin ardından motosiklet sahibine teslim edildi. Hırsızların kimliklerinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

r3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mahmut (8 yıl önce)
    bu nasıl habercilik 3 kişi motor çalıyor siz 3 kafadar diyorsunuz 3 kafadar nedir yahu 3 hırsız diyeceksiniz yok ya bizim bu basından olmazzz ....
    0
    0
    Yanıtla
  • misafir (8 yıl önce)
    Helal olsun o olayı görüpte polise ihbar eden vatandaşımıza
    0
    0
    Yanıtla