SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisi Saatlerce Uğraştırdı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:14:30
Polisi Saatlerce Uğraştırdı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da bunalıma giren bir şahıs, kendisine zarar verdi. Öfkeli şahıs, uzun süre polis ekiplerini yanına yaklaştırmadı.
 
Olay, merkez Cevherizade Mahallesi'nde bir apartmanda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bunalıma giren S.A isimli şahıs, evinin penceresini kırdı ve cam parçalarıyla kendine zarar verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Cezaevinden yeni çıktığı belirtilen S.A., kendisini ikna etmeye çalışan polisleri yanına yaklaştırmadı. S.A.'nın evini yakacağını söylemesi üzerine bölgeye itfaiye ekibi de sevk edildi. Şahıs, emniyet yetkililerinin ikna anonslarına da karşılık vermedi.
 
Gaz bombalı müdahale üzerine evinin balkonuna bitişikte bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasının çatısına çıkan S.A., elindeki cam parçası ile kendisine zarar vermeye devam etti. İtfaiye ekiplerinin su sıkarak etkisiz hale getirmek istediği şahıs, çatıdaki kiremitleri ekiplere attı.
 
Bir süre sonra yorgun düşen A.S., ikna çabalarına olumlu yanıt verdi ve çatıdan indirildi. Ambulansa binmeyi reddeden şahıs, polis otosu ile hastaneye götürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız