SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisi Yumrukladı

A- A+ PAYLAŞ

İl merkezi ile Yeşilyurt'taki 3 ayrı olayda polisin ihtarına uymayan, güçlük çıkaran ve saldıran 3 kişi zor kullanılarak etkisiz hale getirilirken, haklarında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

02.00 sıralarında polis tarafından şüphe üzerine durdurulmak istenen oto kaçmaya başlayınca, ekipler alarma geçti. 27 yaşındaki K.T. adlı şahsın yönetimindeki araç Hacı Abdi Mahallesi’nde yakalandı. Alkollü olduğu anlaşılan şahsın alkolmetre cihazını üflemediği, bunun üzerine kanından alkol muayenesi için götürüldüğü Turgut Özal Tıp Merkezi’nde kan vermediği bildirildi. Şahsın gözaltına alındığı, aracının otoparka çekildiği öğrenildi.

Aslanbey Mahallesi Halep Caddesi’nde de 23.20 sıralarında alkol alıp çevreyi rahatsız eden 56 yaşındaki C.G. adlı şahsın, kendisini uyaran polise hakarette bulunarak saldırması üzerine zor kullanılarak etkisiz hale getirildiği, 218 promil alkollü olduğu saptanan şahsın adliyece salıverildiği bildirildi.

Yeşilyurt ilçesi Adıyaman Caddesi’nde de 20.00 sıralarında bir şahsın 54 yaşındaki R.T.’ye ait işyerinin camını kırdıktan sonra çarşı meydanına gittiği ihbarı üzerine, 31 yaşındaki M.E. polis tarafından gözaltına alınmak istendi. Şahsın polislere direnerek tehdit ve hakarette bulunduğu, bir polis memuruna da yumruk atarak kaçmaya çalıştığı, zor kullanılarak etkisiz hale getirildiği, üstünde de 1 bıçak ele geçtiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız