SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Polisim" Diye Dolandırmış

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:18:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kendisini polis olarak tanıttığı bir kadını kamu işine yerleştirme vaadiyle dolandırdığı öne sürülen şahıs yakalandı.

Alınan bilgiye göre, ismi açıklanmayan kadın mağdurun polise bulunduğu ihbarda, “3-4 ay önce bana kendisini polis olarak tanıtan ve bana ismini K.G. olarak tanıtan şahıs ile tanıştım. Bu şahıs beni devlet işine yerleştirebileceğini söylemesi üzerine, bu kişiye inadım ve beni işe yerleştirmesi için 600 TL para verdim. Aradan geçen zaman zarfında bana verdiği sözü tutmadı. Beni dolandıran şahıstan şikayetçiyim” dedi.

Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri yaptıkları geniş çaplı soruşturmada kendisini K.G. olarak tanıtan şahısın dolandırıcılık ve başka suçlardan sabıkası bulunan Ö.G. adlı şahıs olduğunu tespit etti. Yapılan soruşturmada Ö.G. adlı şüpheli sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Ö.G. nöbetçi mahkeme tarafından denetimli serbestlik kararı verilerek serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız