SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Polisime, Askerime Yazıyorum" Kampanyası

0
Güncellendi - 2016-02-12 22:23:10
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’daki 4 ayrı  dernek tarafından ortaklaşa olarak  ‘Terörü Kınıyorum, Askerime ve Polisime Yazıyorum’ kampanyası başlatıldı.

HİMYAÇDER, EMŞAV, ODA-DER ve Önce Vatan Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen kampanya nedeniyle İnönü Kapalı Çarşı üzerinde  basın açıklamalı etkinlik düzenlendi.

4 dernek adına basın açıklamasını HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan yaptı.

Budan, konuşmasında Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Derneği (EMŞAV) Başkanı Sıddık Selçuk,  OBA-Der Başkanı Bülent Oral  ile Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği başkanı Muharrem Kıbrıs ile bir araya gelerek ülke hassasiyeti konusunda STK’lar olarak gereğini yerine getirmek ve terörü telin etmek için platform kurduklarını belirtti.

c2Budan, şunları ifade etti:

“Platformumuzun amacı STK larla ortak hareket etme mekanizmasını çalıştırmaktır. Değerli hemşerilerim Milletçe Vatan sınavı verdiğimiz bu dönemde bizler için gözünü kırpmadan canını veren Şehitlerimize Yüce Rabbimden Rahmet ve Ailelerine sabırlar diliyorum.

Türk, Kürk, Sünni, Alevi, Laz, Çerkez olup ta bu ülke için mücadele eden tüm vatan kahramanlarımıza Yüce Allah’tan yar ve yardımcısı olmasını diliyorum.

Polisimize Askerimize bu dönemde verebileceğimiz en büyük destek dualarımızdır. Bununla beraber içeride ve dışarıda ihanet şebekeleri ile vatan, Şeref, Namus mücadelesi veren tüm Kahramanlarımızın bu dönemi tarihe not düşsün diye başlattığımız Askerimize, Polisimize mektup kampanyamızla onlarla olduğumuzu onları unutmadığımızı, unutmayacağımızı ve minnettarlığımızı hatırlatmak istedik.

Bu sebeple tüm vatandaşlarımızı mektup kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlü bir devlettir. Türk Milletinin olmazsa olmazı Ezan Dinmez, Bayrak İnmez ve Vatan Bölünmez. Bunu herkes böyle bile.

Değerli Hemşerilerim şunu ifade etmek isterim başka yürekler ne ister bilmem. Ama Türk milletindeki yürekler Türk’ü Kürdü, Alevisi, Sünnisi, Laz’ı Çerkez’i sevgi, saygı, barış ve mutluluk ister.

Malatya da Belediye, Camilerimiz, Okul girişlerinde bırakacağımız kutulara mektuplarınızı atabilirsiniz. Bu gün burada ilk mektupları hep birlikte atacağız.”

Konuşmanın ardından  ‘Terörü Kınıyorum, Askerime ve Polisime Yazıyorum’ mektup kampanyası  başlatıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız