SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisle Çatıştılar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 1'i cezaevi firarisi olmak üzere içerisinde 4 kişinin bulunduğu araç polisten kaçarak, silahlı çatışmaya girdi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda 4 kişide gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Adıyaman Cezaevi'nden firar eden Fatih T. adlı şahsın, geldiği Malatya’da eskiden arkadaşlık yaptığı genç kızı, yanındaki 3 arkadaşı ile birlikte kaçırdığı iddia edildi. Genç kızın şahıslardan kurtularak polise ihbarda bulunması üzerine, ekiplerce aranan 33 AF 910 plakalı minibüs, polislerin dur ihtarına uymayarak kaçtı. Aynı şahısların Sümer Park’ın yanında da kavga ederek, silah kullandıkları ve burada bazı araçların zarar gördüğü iddia edildi.

Gece Tekel Fabrikası'nın arkasında ekiplerce sıkıştırılan minibüsün içerisindekiler polislere tabanca ile ateş açtılar. Bunun üzerine polislerince de uyarı ateşi yapıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, cezaevi firarisi Fatih T. ile birlikte Mehmet Ç., Harun G. ve Şahin Ç. gözaltına alındılar.

Polis ekiplerince araç içerisinde 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla mücadele Şubesi ekiplerince de narkotik köpeği ile minibüs içerisinde arama yapıldı. Gözaltına alınan 4 şüpheliden birisi olan Mehmet Ç. hakkından daha önceden uyuşturucu suçundan işlem yapıldığı ve bu suçtan cezaevine girdiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız