SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisle Tartıştılar

A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da Tekel fabrikalarının özelleştirilmesine karşı yapılan eylem için Malatya'dan yola çıkan yüzlerce Tekel işçisi, Kayseri'de kar engeline takıldı. İşçiler, eyleme geç kaldıkları için araçların geçişine izin vermeyen polis görevlileri ile tartıştı.

Tekel fabrikalarının özelleştirilmesine karşı bugün Ankara'da yapılan eylem için Malatya'dan otobüslerle yola çıkan yüzlerce işçi, Kayseri'de yolların kapalı olması nedeniyle kar engeline takıldı. Şehirlerarası otobüs terminalinde yaklaşık 7 saat mahsur kalan işçiler, eyleme geç kaldıkları gerekçesiyle polis ekipleri ile tartıştı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TEK-Gıda İş Doğu, Güneydoğu Bölge Başkanı ve Malatya İl Temsilcisi Servet Akbudak, saat 14.00'te başlayan eylem için Ankara'da olmaları gerektiğini belirterek, "Sabahın 04.00'ünden beri yolun kapalı olması nedeniyle Kayseri Otogarı'nda bekliyoruz. Bize doğru dürüst bir bilgi de verilmedi. Şu ana kadar gayet makul bir şekilde yetkililerden bilgi almaya çalıştık ama hiç kimse bize yardımcı olmuyor. Bizim bu saatten sonra Ankara'ya ulaşmamız çok zor ve şimdi Ankara'ya gidip gitmeme konusunda arkadaşlarımızla ne yapacağımıza karar vereceğiz" dedi.

Zaman zaman polis ekipleri ile tartışan Tekel işçileri, yolun açıldığı haberinin gelmesi üzerine Ankara'ya doğru hareket etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız