SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisler de Test Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:27:05
Polisler de Test Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü personeline “Emniyet Kemeri Testi” yaptırılıyor. 

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait olan simülasyon aracı emniyet kemeri testi uygulaması vatandaşlardan sonra emniyet mensuplarına gösterilmeye başlandı.

Yeşiltepe’deki Trafik Denetleme Şubesi’nin bahçesine yerleştirilen simülasyon aracı ile burada Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı şubelerde görevli rütbeliler ile polis memurlarına emniyet kemeri testi yaptırılarak, emniyet kemeri takmanın önemi gösterildi. Simülasyon aracı ile 10 kilometre hızla giden aracın çarpma anı canlı canlı emniyet kemeri taktırılarak yaşatılıyor.

Bu arada, Malatya’da emniyet kemeri takmadıkları için para cezası yazılan sürücülerin cep telefonlarına Trafik Denetleme Şubesi tarafından mesaj atılarak, emniyet kemeri testine davet edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız