SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polislerden Yöneticilere Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Teşkilatının 163. kuruluş yıldönümü nedeniyle Vali Halil İbrahim Daşöz'e ziyarette bulunuldu.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen ve beraberindeki heyet, Vali Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti. Polis Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette Emniyet mensupları Vali Halil İbrahim Daşöz'e çiçek takdim ettiler.

Vali Daşöz, polisin ülkede huzurunun sağlanması ve temin edilmesinde önemli görevler üstlendiğini belirterek, Türk Polis Teşkilatının 163. kuruluş yıldönümünü kutladı.
Bu arada, 10 Nisan günü Malatya'da çeşitli etkinlikler yapılacağı bildirildi.

BELEDİYE BAŞKANININ MESAJI..
Öte yandan AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, "10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk Polis Teşkilatı, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir.163 yıldır başarılı çalışmalarıyla Devletin ve Halkın güven ve sevgisini kazanan Türk Polis Teşkilatı, kuruluşundan bugüne kadar çağa uygun modernizasyonunu her bakımdan tamamlayıp, teknolojik yeniliklerle birlikte hizmet anlayışını sürekli geliştirmiştir.

Vefakar Polis Kardeşlerimin ; Anayasamız başta olmak üzere , polise yetki veren yasalar doğrultusunda , tarafsızlık ve eşitlik ilkelerine bağlı İnsana ve insan haklarına saygılı , halkın güven ve desteğini alarak huzur ve güvenliğin sağlanmasına büyük katkılar sağlayacağına olan inancım tamdır.

Sahip oldukları donanımla dünyadaki en güçlü Emniyet teşkilatlarından biri olan polis teşkilatımız; milletimizin sevgisi, güveni ve desteğiyle çağdaş ve demokratik hayatın gereklerine uygun olarak görevlerini layıkıyla yerine getirmektedir. Bu vesileyle, Türk Polis teşkilatımızın 163. kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehit polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan tüm polislerimize de Cenab-ı Hakk'tan sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın mesajı da şöyle:

"Vatandaşlarımızın hak ve hürriyetlerinin kanunlar tarafında belirlendiği ülke yönetiminde temel ilke, tartışmasız, hukukun üstünlüğüdür.

Kamu düzenini koruyan kanunların uygulanmasında emniyet teşkilatımıza önemli görevler düşmektedir. Emniyet teşkilatımız, devletimizin demokratik otoritesinin meşru gücünü temsil etmektedir.

Bilinmelidir ki demokrasinin yaşaması, huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vererek görevlerini yerine getirmekte, bundan dolayı da toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır.

Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışan polislerimize, halkımız da her zaman destek olmuş, onlara minnettar kalmışlardır.

Yürütülen kamu hizmetleri içinde en zor, en streslisi olan bu meslekte sadece polisimizin değil, ailelerinin de fedakarlık yaptığı bir gerçektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm polislerimizin Polis Haftası’nı kutluyor, şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki polislerimize de çalışmalarında başarılar diliyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız