SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polislere Psikiyatri Merkezi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:33:09
Polislere Psikiyatri Merkezi
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet-Sen Genel Başkanı Çelik, 81 ilde polislere yönelik psikiyatri merkezleri açmayı planladıklarını söyledi.

Emniyet-Sen Genel Başkanı İrfan Çelik,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de 254 bine yakın polisin bulunduğunu ve bunların çok ciddi sorunlarının olduğunu belirtti.

Memurların sıkıntılarını dile getiremediklerini ifade eden Çelik, "Türkiye'de polislerin çok ciddi sorunları var. Yılda ortalama 62-63 polis intihar ediyor. Son yıllarda polis memurlarındaki intihar oranı artış göstermeye başladı. Sorunların çözümü için ciddi anlamda kanun düzenlemesi, polis memurlarının tedavi olabileceği psikiyatri merkezleri kurulması ve daha rahat bir çalışma ortamının sunulması gerekiyor. Yoksa intiharlar her gün devam edecek. Artık intiharlar polis memurları seviyesinden çıkıp üst derece rütbelilerin arasına da girmeye başladı.''

Çelik, teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıktan sonra bu konuyu detaylı bir şekilde ele alacaklarını ifade ederek, ''Türkiye'nin tüm illerinde polislere yönelik psikiyatri merkezleri açmayı planlıyoruz'' dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız