SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisleri Dağa Çağırmış!..

A- A+ PAYLAŞ

Denetim yapan polislere karşı koyup, “Delikanlı iseniz dağda görüşelim” dediği öne sürülen şahıs ve arkadaşlarının yanı sıra, bir başka polis kontrolunde görevlilere “Biz size gösteririz” dedikleri öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

ALKOL DENETİMİNDE..
Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; 00.10 sıralarında Atatürk Caddesi’nde alkol ve belge kontrolu yapan Trafik ekibi, A.B. adlı şahsın yönetimindeki 23 FH 399 plakalı aracı durdurdu. Sürücünün 77 promil alkollü çıkması üzerine hakkında işlem yapılırken, araçta bulunan Diyarbakır-Dicle doğumlu 22 yaşındaki A.U., Elazığ-Palu doğumlu 20 yaşındaki H.K. ve Elazığ- Baskil doğumlu 29 yaşındaki Ö.T. adlı şahısların araçtan inip görevlilerin yanına gittikleri, bunlardan Ö.T.’nin “Siz kim oluyorsunuz da bizleri durduruyorsunuz.. Siz gidin sizi vuranları yakalayın.. İlla kan mı dökelim.. Bırakın bizle uğraşmayı yoksa sonu kötü olur.. Delikanlı iseniz dağda görüşelim..” şeklinde sözler sarfedip haraket ve tehditte bulunduğu, bu 3 şahsın takviye polis ekibinin de gelmesiyle gözaltına alındıkları bildirildi. Şahıslardan Ö.T.’nin üzerinden 1 bıçak, H.K.’nın üzerinde 1 adet sallama denilen döner bıçağı, A.U.’nun üzerinde de kelebek denilen bıçak çıktığı, haklarında yasal işlemin sürdüğü bildirildi.

BİR DE BUNLAR..
Yeşiltepe’nin Yeşiltepe Caddesi’nde motorlu devriye görevi yapan polis ekibi 22.30 sıralarında şüphelendikleri 3 kişiyi durdurarak kimlik sordular. 22 yaşındaki M.Ç., 18 yaşındaki E.K. ve 21 yaşındaki M.G. adlı şahısların kimliklerini vermeyerek direndikleri, takviye ekiplerin yardımıyla yakalandıkları, bu kişilerin polislere “Sonra görüşürüz.. Siz bizleri tanıyacaksınız.. Çok kalabalık bir arkadaş grubu ile sizlere gösteririz..” diyerek tehditte bulundukları, bu şahıslardan M.Ç.’nin üzerinden 1 adet rambo diye adlandırılan bıçak çıktığı kaydedildi. “Görevli Memura Aktif Mukavemet” suçlamasıyla ifadeleri alınan 3 şahsın, savcının talimatıyla salıverildikleri öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız