SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisleri Isırdı, Tutuklandı!..

A- A+ PAYLAŞ

Dörtyol'da polise hakaret ettiği gerekçesiyle gece gözaltına alınan kadın, polis merkezinde de polis memurlarına saldırarak, ısırmak ve tırnaklamak suretiyle 2'sini yaraladı ve gönderildiği mahkemece tutuklandı.

47 yaşındaki S.A. adlı kadının, İnönü Caddesi Dörtyol civarında 23.30 sıralarında polis ekibinin bir şahsa kimlik sorduğu sırada, yanlarına yaklaşarak, polislere hakaret ettiği ve "Benim görüştüğüm insanlara neden kimlik soruyorsunuz?" diye karşı koyduğu, bu nedenle gözaltına alındığı bildirildi.

Olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"10.09.2007 günü saat 23:30 sıralarında ekiplerimiz normal devriye görevini ifa ettiği sırada İnönü cad. LCW Mağazası önünde bir şahsın kimliğinin sorulduğu sırada şüpheli S.A. isimli bayanın görevlilerimizin görevini engellemeye çalışarak müdahale etmesi ve darp, küfür, tehdit ve hakaretlerine devam etmesi sonucu gözaltına alınmış ve göz altında bulunduğu sırada kendisi hakkında göz altı işlemi yapan görevlililere tekrar saldırarak 2 görevliyi kolundan, dizinden ısırmak ve tırnaklamak suretiyle yaralamıştır.

Adı geçen şüpheli S.A. isimli şahıs görev yapmaya engel olma, görevli polisleri ısırarak yaralama, taşkınlık yapma, hakaret, tehdit ve kendi kendine zarar verme suçlarından 11.09.2007 günü düzenlenen tahkikat evrakı ile mevcutlu olarak çıkarıldığı adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine konulmuştur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız