SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten 5 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 3 otomobil çaldıkları belirlenen 4 zanlı, yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Ayrıca dolandırıcılıktan aranan bir kişi de yakalandı.

OTO HIRSIZLARI..
Zanlıların Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarılmasının ardından bir basın açıklaması yapan Malatya Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan, "Son günlerde Malatya'da Fiat Tempra marka araçların çalınması olaylarının artış göstermesi üzerine Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde ilimiz Yeşiltepe Ergenekon Köprüsü altında çalıntı olan 44 LD 835 plakalı bordo renkli otomobil, içerisinde aracı kullanan olayın şüphelisi S.K'nın ifadesi akabinde, H.D, S.Ş ve M.K isimli şüpheliler de yakalanmıştır.

Öte yandan, 44 KC 430 ve 44 ER 522 plakalı otoların çalınması olaylarını da yakalanan şahısların gerçekleştirdiği tespit edilmiş, yakalanan şahıslar gözaltına alınarak, olayla ilgili soruşturma sürmektedir. Şüpheliler düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte adli mercilere intikal ettirileceklerdir. Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla halkımızın desteğini alarak ve çevre illerce koordineli olarak bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalarımıza devam edilecektir" diye konuştu.

Yapılan basın açıklamasının ardından sahiplerine araçları teslim edildi. Otomobil sahipleri, Malatya Asayiş Şube Müdürü Ahmet Pehlivan ve ekiplere teşekkür ederek, ailelerin çocuklarına sahip çıkmalarını istediler.

ARANAN ZANLI YAKALANDI..
Bu arada dolandırıcılık suçundan aranan bir kişi suçüstü yakalandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kışla Caddesi İstanbul Pasajı'nda bulunan işyerinin asma kilidini kırarak, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği sırada yakalanan A.T. isimli şahıs Malatya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ne intikal ettirildi. Şüphelinin 12 adet hırsızlık suçunun bulunduğu ve 1 dolandırıcılık suçundan araması olduğu belirtildi. A.T düzenlenen tahkikat evrakıyla birlikte adli mercilere sevk edildi" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız