SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Anlamlı Proje

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:33:13
Polisten Anlamlı Proje
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nce oldukça anlamlı bir sosyal proje hayata geçiriliyor. 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında kabul edilen “Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar” Projesi ile 80 bin vatandaşa ulaşılması hedefleniyor. Projede seçilen hedef kitlenin yaşadığı mahallelerin, Malatya’nın dezavantajlı kesimlerinin yoğun olarak yaşadığı yerler olduğu kaydedildi. Çocukların ve gençlerin yaşamlarına olumsuz yönde etki eden birçok faktörün hedef kitlenin de yer aldığı söz konusu mahallelerde olması sebebiyle, yapılacak tüm faaliyetlerle bu olumsuzlukların ortadan kaldırılması amaçlanıyor. Projeyle 13 ilçede etkinlikler gerçekleştirilecek.

ÇOCUKLAR BOL BOL EĞLENDİLER

Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar Projesi’nin ilk etkinliği Malatya Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları’nda eğitim gören öğrencilere yönelik olarak düzenlendi. İki gün sürecek olan etkinlik kapsamında toplamda 300 öğrenci yararlanacak. 150 öğrencinin katıldığı ilk gün etkinliğinde, çocuklar AVM’de bol bol eğlendi. Polis amca ve ablalarıyla birlikte bowling, bilardo ve çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı. Daha sonra sinemaya geçerek, film izleyen öğrencilere yönelik yemek programı da düzenlendi. Yapılan faaliyetlerden dolayı çocukların oldukça mutlu olduğu gözlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız