SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis'ten Çocuk Festivali

A- A+ PAYLAŞ

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 166. yıldönümü dolayısıyla Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen Çocuk Festivali gerçekleştirildi.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen çocuk festivaline; Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve Milli Eğitim İl Müdür Vekili Mahmut Berk'in yanı sıra Emniyet mensupları, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, programın düzenlenmesi dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve emniyet mensuplarına teşekkür ederek, "Bu şehirde yaptığımız bütün çalışmalar, bütün programlar, bütün projeler kesinlikle halkımızın refah ve mutluluğunu sağlamak içindir. Burada Emniyet Müdürlüğümüz de, toplumumuzun güvenliği, huzur ve istikrarı, en önemlisi bizler için çalışıyorlar. Ve görevlerinin de üzerinde ir takım sosyal faaliyetlerde de bulunuyorlar. Yıl
içerisinde baktığımızda 10'larca sosyal projeye imza atıyorlar. Toplumuzun sosyal ve kültürel gelişimine de çok büyük katkıda bulunuyorlar" dedi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Süleyman Hançer ise, "Sağlıklı bir gelecek, sağlıklı nesillerden oluşur. Sağlıklı bir nesil de, güvenli bir ortamda yetişir. Sevgili anne ve babalar hiç endişelenmeyiniz. Çocuklarınızın güvenliği bizlere emanettir. Sevgili çocuklar, bizler polis amcalarınız olarak; anlamlı gününüzü sizlerle birlikte kutlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Çünkü sizler, bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin güvenliği için canla, başla çalışacağız. Bugün bu görevi bizler yerine getiriyoruz. Yarın, şanla ve şerefle bu görevi sizlere teslim edeceğiz. Eminim ki bu kutsal görevi, çok daha güzel bir şekilde sizler yerine getireceksiniz. Sevgili küçük kardeşlerim, bir polis amcanızı gördüğünüzde; bilin ki onlar sizi çok sever. Onlardan korkmak yerine, kendinizi güvende hissedin. Her ne sıkıntınız olursa olsun onlardan yardım isteyin" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya; Çocuk Festivali'nin düzenlenmesinde emeği geçen Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Milli Eğitim İl Müdür Vekili Mahmut Berk ve etkinliğin sponsoru Manas evleri yönetim kuruluna teşekkür plaketi takdim etti.

Çocuk festivalinde, 15 ilköğretim okulu birbirinden güzel gösteriler sundu. Etkinlik, 91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu öğrencilerin Malatya yöresine ait halk oyunları gösterisiyle başladı. Durucasu İlköğretim Okulu öğrencilerinin Zeybek oyunu ise salonu dolduranları büyüledi. Mustafa Aksoğanoğlu Anaokulu öğrencilerinin Çanakkale Temsili, salondan büyük alkış aldı. Şiir, şarkı, tiyatro, Hacivat ve Karagöz ile apaçi dansının da yer aldığı etkinlikte; 200 öğrenci hem eğlendi hem de kendilerini izlemeye gelenleri eğlendirdi.

Öte yandan, etkinlikte çekilişte yapıldı. Gerçekleştirilen çekilişte, öğrencilere laptop, cep telefonu, bisiklet, akülü araba gibi hediyeler verildi.

Gecenin en duygusal anı ise Malatyalıların İl Emniyet Müdürü'ne teşekkürü oldu. Sahnede kendisi için atılan konfeti ile dakikalarca alkışlanan Kahya, vatandaşları selamlayarak, sahneden ayrıldı.

Etkinlik, hava fişek gösterisiyle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız