SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Çocuk Festivali

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:13:31
Polisten Çocuk Festivali
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından 2009 yılından itibaren her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çocuk Festivali gerçekleştirildi. 

Türk Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü kapsamında düzenlenen 5. Çocuk Festivali Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Festivalin açılışını yapan Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, “Bu tür etkinlikler okula olan bağımlılığı, okulda olan birliktelikleri artıracak olan etkinliklerdir. Hz. Mevlana, ‘Sevdiklerinizi ne olursa olsun bırakmayın’ diyor. Bunu istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz, bu isterseniz kişi olabilir, bu isterseniz mesleğiniz olabilir, bu isterseniz başka bir şey olabilir. Esas olan sevmek, sevmeyi öğrenmek ve öğretebilmek. Hangi etnik kökenden gelirse gelsin, herkesi sevmeyi ve sevilmeyi öğrenmek durumundayız. Şöyle bir sözü var Hz. Mevlana’nın ‘Küsmek ve darılmalar için bahaneler aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler arayın” şeklinde konuştu.

“Malatya’yı huzur ve güvenli şehir yapmada katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başlayan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Bende Hz. Mevlana’nın sözleri ile bitirmek istiyorum. Diyorki, Hz. Mevlana, ‘Sevdiklerinize gül verin, gülünüz yoksa gülüverin” ifadelerini kaydetti.

Gece Malatya Güzel Sanatlar Lisesi’nden öğrencilerin verdiği mini konser ile başladı. Halk Oyunu gösterileri ile çeşitli okullar tarafından hazırlanan etkinlikler sahnelendi.

Gecede yapılan çekilişlerle 3 bisiklet, 1 dizüstü bilgisayar, 1 tablet bilgisayar, 2 fotoğraf makinesi, 3 mp3 çalar ve 5 adet dijital sözlük, festivali izlemeye gelen çocuklar arasından sahiplerini buldu.

Festivale AKP  Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şeyhmus Şat, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü İbrahim Azcan ile kalabalık bir topluluk katıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız